Mallorca last minute utazás

Baleár szigetek jellemzője a végtelen tenger és a szinte állandó ragyogó napsütés. A Baleár szigetek a Földközi tengeren található szigetek egyik gyönyörű  gyöngyszeme. Az itt található nagy idegenforgalmat lebonyolító  Mallorca  mára az idegenforgalom fellegvára.  Az idelátogató turisták nemcsak a csodás tengerpart miatt érkezne, hanem az  önfeledt bulik, nyüzsgő éjszakai élet miatt is.

A Hotel Impanema Park háromcsillagos ízlésesen berendezett, légkondicionált szálloda. A háromágyas szobákhoz nagyméretű erkélyek tartoznak melyeken a kinn tartozódás kellemes élmény a szép kilátás és a csend élvezete miatt, minden szobához saját fürdőszoba és televízió  tartozik.  A szállodát nagyon szép park övezi, melyben az egzotikus növények látványa káprázatos.  Az udvaron nyitott formatervezett medence és gyermekmedence várja a fürödni vágyó vendégeket. A közelében található játszótér és napozó ugyancsak a parkosított területen vehető igénybe.

Cala-dOr Beach

A tenger partjához és a hét kilométer hosszan elnyúló selymesen finom homokos strandhoz nagyon közel található. A hosszan elnyúló strandon a vízi sportokat kedvelők nagyon sok lehetőség közül választhatnak. Vitorlás bérlés a falu kikötőjében lehetséges.

Az ellátás  svédasztalos félpanziós – bőséges büféreggeli és vacsora fogyasztása a tágas,világos étteremben történik.

A szórakozni vágyók kétszáz méteres közelségben találnak az elképzeléseiknek megfelelő zenés-táncos mulatókat, melyek a forróhangulatú spanyol temperamentumot nyújtják a vendégek  részére.