Sétahajózás a Dunán: Budapest River Cruise

Budapest számtalan turisztikai attrakciója mellett a fővárost átszelő Duna szintén kitűnő kirándulási lehetőséget kínál. A sétahajózás az egyik legkedveltebb szórakozás, és a különböző cégek, mint a JustBudapest nyújtanak Budapesten sétahajózásos ajánlatokat. A főváros látnivalóinak megismerésekor az utcák mellett érdemes a folyó nyújtotta lehetőségeket kihasználni. Lehetőség szerint rövid, és hosszú utakra lehet menni, ezáltal a város domináns attrakciót egy másik perspektívából szemlélni. A néhány órás utak keretében megtekinthetők a nevezetességek, mivel a hajók meghatározott pontok mentén kikötnek, hasonlóan a szárazföldön üzemelő hop-on hop-off buszokhoz. A rövid utak 1-2 óra időtartamosak, és vannak éjszakai járatok is. Ezek a járatok hosszabb ideig közlekednek, és kitűnő szórakozási lehetőségeket nyújtanak, például romantikus gyertyafényes vacsorát a fedélzeten.

Nagy ünnepek alkalmával, mint karácsony, újév és húsvét körutazások sétahajó járatok indulnak.

danube cruise budapest

A hajók modern és kényelmes kialakításúak,  panoráma ablak biztosítja a tökéletes kilátást és ingyenes wifi biztosított. A személyzet angolul beszél, és a hajózási vezető áll rendelkezésre.

A Sky Deck pezsgőfürdővel, színes napellenzőkkel és rekreációs területtel ellátott. Az utasok a 24 órás önkiszolgáló állomásról ingyenesen prémium minőségű kávéval, teával, forró csokoládéval kényeztethetik magukat. A csúcsminőségű társalgók alkalmasak családi és céges rendezvények lebonyolítására. A rövid folyami utazás páratlan élményt nyújt, amelyet a gyerekes családok is élveznek.